Selecteer een pagina

Mindset is key.

We houden er van om te leren en onszelf te blijven ontwikkelen. Als we ons leven nu vergelijken met dat van 5 jaar geleden is er zo ontzettend veel veranderd! Lees hier alles over persoonlijke ontwikkeling, mindset en anders denken. 
Geld uitgeven aan leuke dingen: Inzicht krijgen

Geld uitgeven aan leuke dingen: Inzicht krijgen

Eerder schreef ik al een blog over geld uitgeven aan leuke dingen en bewuste keuzes maken. Ik ben er van overtuigd dat je met hetzelfde geld een leuker leven kan hebben als je het uitgeeft aan dingen die voor jou waarde toevoegen.
Maar hoe doe je dat nou in de praktijk? Inzicht krijgen of je inderdaad je geld uitgeeft aan leuke dingen.

In 2018 heb ik een jaar lang bijgehouden waar ik mijn geld aan heb uitgegeven. Ik deed dit in mijn bullet journal, maar het kan ook prima in een notitieboekje of een excel bestandje. In deze blog laat ik je precies zien hoe ik dit heb aangepakt en wat het mij heeft gebracht.

Leuker leven voor hetzelfde geld

Leuker leven voor hetzelfde geld

Weet jij waar jouw geld elke maand heengaat? Of sterker nog… kies jij er bewust voor om je geld uit te geven aan dingen die voor jou waarde toevoegen? Of betaal je elke maand gewoon de rekeningen en geef je het uit tot het op is? Om een fijn en rijk leven te leiden gaat het er wat ons betreft niet om hoevéél geld je aan iets uitgeeft (tot op zekere hoogte natuurlijk), maar waaráán je het uitgeeft.

Meal prepping lifehack: Wat we kunnen leren van McDonalds

Meal prepping lifehack: Wat we kunnen leren van McDonalds

Niet iedereen zal het met me eens zijn, maar op z’n tijd kan ik heel blij worden van een lekkere cheeseburger of Mc Flurry van McDonalds (#guiltypleasure). Maar of je het eten van McDonalds nu lekker vindt of niet, er zijn een hoop dingen die we bedrijfsmatig van ze kunnen leren. Dingen die het eten koken voor jou ’s avonds een stuk makkelijker maken. En dingen die voedselverspilling tegen gaan. Klinkt goed he…

Most people overestimate what they can do in one year and underestimate what they can do in ten years. 

 – Bill Gates  –